Hotellkänsla hemma med nya textilier

Det behöver inte vara svårt att få till en lyxig och hotelliknande känsla i det egna hemmet. En stor del av den härliga känslan man upplever på hotell är tack vare deras krispiga sängkläder, handdukar och badlakan som ligger snyggt placerade på hyllor eller på sängen. Att köpa hem nya textilier och slänga ut gamla urtvättade handdukar och annat är otroligt lyxigt och något man faktiskt bör göra då och då. Här finns sköna handdukar och badlakan att köpa via internet.

Byt ut det gamla

Textilier som används dagligen upplevs till slut inte som rena även fast man tvätta dom flitigt. Ljusa färger blir gråaktiga och starka färger tappar sin lyster efter det eviga tvättandet, vilket också är nödvändigt för att undvika kvalster och bakterier. När textilierna blivit så pass välanvända att de inte känns rena trots tvätt är det dags att byta ut dom och köpa nytt. En sådan enkel sak kommer garanterat ge en lyxigare känsla i hemmet.

Inred med handdukar

Fina handdukar gör mycket för badrummet och det är extra snyggt om man har även badlakan i samma stil. När saker och ting är enhetliga, med hjälp av färg eller mönster, ger det en lyxig känsla precis som på hotell. Låt dina badlakan och handdukar vara en del av inredningen. Placera dom synligt på en hylla, häng över en stolsrygg eller sätt upp snygga krokar på väggen som dom kan hänga på. Stilen kommer kännas varmare och mer ombonad än om det inte finns några textilier framme över huvud taget, och dessutom blir dom mer lättillgängliga för både dig själv och dina gäster.

Satsa på kvalitet

Kvalitet före kvantitet är ett flitigt använt uttryck som man borde använda även när man köper textilier till hemmet. Det är stor skillnad på till exempel badlakan av hög kvalitet mot för något man köpt billigt och många av. De håller varken färgen eller formen på samma sätt, och är ofta heller inte lika mjuka och behagliga att torka sig med. Istället för att fylla upp skåp och krokar med massa olika handdukar bör man istället hitta något av bra kvalitet och köpa lagom många. Tvätta efter tvättråden som finns så håller dom sig fina länge.

Byt ut handdukar, badlakan och sängkläder och andra mjuka material med jämna mellanrum. Satsa på kvalitet och låt saker hänga framme. Piffa och puffa med andra enkla detaljer runt omkring och du kommer garanterat få en hotelliknande känsla i ditt hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *