Kängor för herrar

Att hänga med i de svängar som skotrenden tar kan ibland kännas svårt. Kängor i sig är något som aldrig verkar falla ur mode – men det finns bättre och sämre modeller. I den här texten listas ett par herrkängor som verkligen funkar.

Hammond & Co. Chelsea Boot av Patrick Grant

Patrick Grant, som både är skräddare och modedesigner, har lanserat den här kängan som fungerar i de allra flesta sammanhang. Skon finns i bland annat brunt skinn, som även är den mest populära färgen.

Clarks Jambi Hi

Designern Clark har inlett ett samarbete med den brittiska modedesignern Christpher Raeburn. Den här kängan, som har en del sportkänsla över sig, är kombination av läder och flera andra material. Resultatet är en känga som både är lättviktig och bekväm.

Zara – kängor med en stark sula

De här kängorna är riktigt bra för den som shoppar på en lite lägre budget – för priset, är de här kängorna nämligen riktigt kvalitativa. Värt att notera är de stilrena färgskillnaderna som finns på sulan. Kängans svarta färger går att matcha till de allra flesta outfits.

Sons of London, The Fifth Son

De här kängorna, som är gjorda av läder, har en väldigt exklusiv utstrålning. De är otroligt bekväma i sin mjukhet, och försedd med dragkedja är de dessutom väldigt enkla att ta av och på sig. En smakfull detalj som skiljer den här kängan från mängden, är läderbandet som sitter vid vristen.
De här kängorna är handgjorda och passar med sin svarta färg till nästan allt.

Dr Martens Original Red Chelsea Boots

Med sin vinröda färg, är det här en smakfull twist på klassiska kängmodeller. De här kängorna från Dr Martens är tillverkade ut av 100 % läder. Med kraftiga sulor klarar de dessutom de allra flesta typer av terränger.Chelseaboots är klassiker oavsett märke och det finns en hel del varianter. Allt ifrån material till färg varierar och de flesta kan hitta sin favorit. Det finns en hel del boots att utforska hos chelseaboots.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *