Sexiga underkläder

Sexiga underkläder är svårdefinierat, mestadels eftersom det handlar om personlig smak och vad man själv anser är sexigt och inte. Här tittar jag lite på olika definitioner av sexiga underkläder. Internet säger att du hittar Sveriges största utbud av sexiga underkläder här: https://www.katsumi.se/ Eftersom själva ämnet för dagen är sexiga underkläder så väljer vi automatiskt bort de som anser att naket är det sexigaste man kan ha på sig.

Om man söker på specifikt sexiga underkläder så får man omedelbart upp vågade plagg varav många inte lämnar mycket åt fantasin medans andra leker mer med att dölja vissa delar och visa upp andra. Väldigt mycket spets, en hel del snören och små inslag av glänsande sexiga underkläder i exempelvis PVC. Mestadels svart, en del rött och lite andra färger här och var. Föga förvånande är det majoriteten vita, smala, lättklädda kvinnor som dyker upp, men lite här och var dyker det upp en man eller en större kvinna upp. Det känns som att väldigt få skulle bli förvånade över sökresultatet för sexiga underkläder.

Men när man pratar med människor då? Då hör man mycket oftare att det sexigaste man kan ha på sig är vita klassiska bomullstrosor och att en oversized t-shirt är mycket sexigare än en chemise. Andra vanliga svar är ett stilrent svart set – eller strumpebandshållare. Strumpebandshållare dyker upp lite här och var på sexiga underkläder – men athleisure och andra mer avslappnande trender lyser med sin frånvaro.

Så om du vill köpa lite sexiga underkläder – vad är värt att slänga ett extra öga på?

Tre märken som är väldigt välkända på marknaden för sexiga underkläder och som dyker upp upprepade gånger i sökningen är Obsessive Lingerie, Axami och Leg Avenue. Samtliga ligger i mellanprisklassen och har lite olika plagg i lite olika stilar. Axami satsar mest på sexiga underkläder i form av bhar, trosor och strumpebandshållare. Hela set där du själv väljer vilka delar av kollektionen du vill köpa och möjlighet att välja olika storlekar på plaggen. Leg Avenue har mycket chemiser, strumpbyxor, klänningar och liknande. De är även väldigt stora på sexiga kostymer – men kanske inte tillräckligt sexiga för att räknas in under sexiga underkläder. Obsessive är väldigt blandat med både klassiska och unika plagg. Många kroppsstrumpor, sexiga bodys och minimala stringtrosor.

Om man vill ha mer casual sexiga underkläder kan det vara värt att satsa på härliga material istället. Calida är ett märke som är välkänt för sin materialanvändning. De satsar mycket på hållbara, bekväma material som förhöjer en enkel design till ett plagg man absolut älskar att ha på sig. Ett mer specifikt tips är hudnära trosor i One Size. Både Chantelle och Fantasie har sin egen version av en trosa som är tillverkat i ett tyg som är fantastiskt anpassningsbart och passar storlek XS-XL. Vanligtvis är jag inte ett stort fan av One Size eftersom de alltid brukar passa bäst på en viss storlek – så egentligen hade man kunnat skriva ’storlek 38’ så vet man själv att den kommer vara större på en storlek 36 och mindre på någon med storlek 40. Men i det här fallet anpassar de sig såpass att de faktiskt sitter väldigt likt på både storlek 36 och 40 och istället för att behöva välja om de ska vara lite stora eller lite små om man ligger mellan storlekar så sitter de helt enkelt perfekt på de flesta.

Vad är din definition av sexiga underkläder? Föredrar du mer uppenbart sexigt – push up-bh och andra plagg som framhäver klassiskt feminina kurvor eller är du mer low key och anser att bekvämt avslappnat som döljer mer än det visar är vägen att gå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *