Enkel övernattning i naturen

Sovsäcken är nog något som direkt associeras med något kul – nämligen äventyr! Är en sovsäck med i bagaget kan man nog bestämt vänta sig en natt utöver det vanliga. Kanske är man på väg på tåget på en oförglömlig klassresa ut i vildmarken? Eller ska man på en camping-semester med hela familjen under sommarlovet? Sist men inte minst kanske man ska på årets musikfestival, där sovsäcken kan bli din bästa vän från kalla nätter! Denna stora bulliga tygpåse kan förhoppningsvis lova dig en varm natt med god sömn, var du än befinner dig!

Kylan vs. Sovsäcken

Den som inte har testat sovsäck innan kan snart bli överraskad till det negativa. Antingen blir det alldeles för varmt, eller alldeles för kallt? Hur ska man veta vad som väntas? När du köper sovsäck så står det faktiskt antagligen på den, vilken temperatur den är gjord för. Men glöm inte att en svensk sommarnatt kan bli betydligt mycket kallare än man tror. Dessutom är det i detta fall alla gånger bättre att ha en för varm sovsäck än en för kall. Under natten kan du enkelt öppna upp sovsäcken och släppa ut värmen. Svårare blir det om du ligger och huttrar av kyla. Då blir antagligen enda lösningen att krypa upp mot personen närmast dig, för att dela värme.  Sovsäcken kan öppnas upp till ett platt täcke som går att använda lite hur som. Oavsett det perfekta verktyget för god sömn i vildmarken.

Inte kommit iväg på resa än?

Ta till sovsäcken hemma till bus med barnen! Den perfekta accessoaren till hemmakojan i vardagsrummet. Snart kan barnen tälta, men hemma under köksbordet! Kanske ett säkert sätt att preppa barnen inför det riktiga tuffa livet ute i skogen. Eller varför inte en förhoppningsvis kommande campingsemester? Se till att vänja dem vid olika sovmiljöer, de kommer de ha nytta av livet ut! Snart kanske det blir en busig övernattning för skolklassen i skolan. Och vad är inte mysigare då än en lång rad med sovsäckar bredvid varandra.  Sist men inte minst kan man faktiskt ta vara på helgen och slå upp tältet på bakgården. Det finna massa tricks att krydda till vardagen. Gör en egen liten camping med kvällspicknick och avsluta med en spännande natt i tält eller under öppen himmel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *